avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Prin decizia definita si irevocabila a Curtii de Apel ,mi-a fost recunoscut titlul de mostenitor legal al defunctului .(acesta decizie a fost data la data de 20.10.2009). Desi nu am cunostiinte juridice,va rog frumos sa-mi spuneti ,daca dosarul este inaintat catre sectorul 6 ,???. Numai eu am solicitat iesirea din indiviziune. mama si fratele meu nu au solicitat acest lucru. Apartamentul format din trei camere a fost deja evaluat de catre un expert(la cererea judecatorului),partile fiind de acord. Va intreb ,? 1-:Astept o citatie de la judecatoria sector 6 ? 2:Apartamentul sa ramana la acea suma ? Prin amabilitatea domniei d-voastra sa ma indrumati si sa-mi scriti ceea ce am de facut . Va multumesc anticipat,
Da ... odata judecat de Curtea dosarul va urma traseul in sens invers. Adica Curte, tribunal, judecatorie.
Ar trebui sa aveti in vedere ca deciziile date in recurs -in cazul dvs. la CAB- nu se comunica partilor.
Judecatoria sector 6 nu are de ce sa va mai citeze .. Decat in ipoteza in care solutia Curtii de Apel a fost de casare cu trimitere spre rejudecare la instanta de fond.
Daca apelul si fondul nu au schimbat solutia instantei de fond, da apartamentul ramane la valoarea stabilita in expertiza de la instanta de fond.
Sa va indrumam in ce sens .... ?
Ce doriti sa faceti si nu stiti cum ?
Sa puneti in executare solutia ?
Ce citatie? Daca dosaru s-a terminat, se intoarce de unde a plecat, la instanta cu pricina. Acolo insa nu va anunta nimeni daca a ajuns, mergeti dv. si intrebati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deciziile posibile luate de curtea de apel Ioana1919 Ioana1919 As dori sa stiu ce decizii poate lua Curtea de Apel intr-un proces civil in care prima instanta (Tribunalul Bucuresti) a respins ca neintemeiata actiunea ... (vezi toată discuția)
Judecata in recurs ro280988 ro280988 Buna ziua. Se da urmatoarea ipoteza: cerere de chemare in judecata introdusa la Judecatorie, apelul exercitat la Tribunal, recursul exercitat la Curtea de ... (vezi toată discuția)
Rejudecarea unui proces emil6702 emil6702 Cand un proces se judeca cu retinere la instanta de recurs/apel si cand se retrimite aceleiasi instante? (vezi toată discuția)