este posibil ca banca sa maresca comisionulk de intretinere a contului si astfel rata sa creasca?
ce pot face acuma ca platesc intretinerea contului 50 euro pe luna, desi in graficul pe care ni l-au dat in 2006 sunt alte sume?
Cand ati deschis contul la banca ati primit niste "hartii" de deschidere a contului respectiv.Cautati-le si cititile,veti gasi informatii asupra aplicarii comisionului de intretinere cont, sau pur si simplu intrebati la ghiseu.( unde vi se elibereaza extrasul.)
in hartii spune ca banca isi rezerva dreptul de a modifica comisioanele si dobanda in functie de nu stiu ce
la ghiseu mi s-a spus ca s-a marit comisionul de intretinere al contului, nu rata si nici dobanda
pe hartiile de la ei apare 15 euro pe an comision, scris cu pixul de doamna de la credite, pentru asta am semnat, nicidecum pe luna
era pe an
Deci daca"in hartii spune ca banca isi rezerva dreptul de a modifica comisioanele "raspunsul se subintelege.Au schimbat !De ce atat si nu mai putin ,tot de la ghiseu cereti indrumare catre persoana care va poate explica.Succes!