avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... comisioane de intretinere a contului: 50 euro pe luna
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

comisioane de intretinere a contului: 50 euro pe luna

este posibil ca banca sa maresca comisionulk de intretinere a contului si astfel rata sa creasca?
ce pot face acuma ca platesc intretinerea contului 50 euro pe luna, desi in graficul pe care ni l-au dat in 2006 sunt alte sume?
Cel mai recent răspuns: Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil 12:11, 12 Aprilie 2010
Cand ati deschis contul la banca ati primit niste "hartii" de deschidere a contului respectiv.Cautati-le si cititile,veti gasi informatii asupra aplicarii comisionului de intretinere cont, sau pur si simplu intrebati la ghiseu.( unde vi se elibereaza extrasul.)
in hartii spune ca banca isi rezerva dreptul de a modifica comisioanele si dobanda in functie de nu stiu ce
la ghiseu mi s-a spus ca s-a marit comisionul de intretinere al contului, nu rata si nici dobanda
pe hartiile de la ei apare 15 euro pe an comision, scris cu pixul de doamna de la credite, pentru asta am semnat, nicidecum pe luna
era pe an
Deci daca"in hartii spune ca banca isi rezerva dreptul de a modifica comisioanele "raspunsul se subintelege.Au schimbat !De ce atat si nu mai putin ,tot de la ghiseu cereti indrumare catre persoana care va poate explica.Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision administrare cont curent mirelastc mirelastc Buna ziua! Am un contract de credit pentru nevoi personale cu garantie ipotecara la care, pe langa rata stabilita conform graficului , mai platesc la ghiseu o ... (vezi toată discuția)
Calculare rate credit ContSters79575 ContSters79575 Am imprumutat de la o banca 11000, urmand sa-i rambursez in 10 ani. Actuala dobanda este 14.4%. Am cerut micsorarea ei, dar se fac ca ploua . Ratele mele ... (vezi toată discuția)
Cum pot da banca in judecata mihai000123 mihai000123 Buna ziua , doresc sa stiu cum pot da banca in judecat , am o problema cu acele comisioane abuzive ...la o rata de 140 euro pe luna 110 euro sunt comisioanele ... (vezi toată discuția)