avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... angajatorul nu a depus declaratiile nominale, ce pot ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

angajatorul nu a depus declaratiile nominale, ce pot sa fac?

pe decizia de pensionare scrie ca nu se gasesc,pentru 5 luni,declaratiile anajatorului in legatura cu contributia mea.ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: BIANCA IRINA , utilizator 19:34, 12 Aprilie 2010
Solicitati o adeverinta cu stagiu de cotizare de la Casa de pensii si vedeti pe ea daca se regasesc acele luni de la angajatorul respectiv, daca nu sunt si totusi per respectiva o aveti lucrata, mergeti la angajatorul respectiv si depuneti o cerere scrisa prin care sa vi se explice si daca s-a facut vreo greseala sa vi se repare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatii calcul pensie tedy tedy cu respect, pe data de 01-02-2008 am fost pensionat pe caz de boala profesionala.varsta la care s-a ivit invaliditatea a fost de 50 ani 1 luna 18 zile.Stagiul ... (vezi toată discuția)
Iesire la pensie in timpul in care esti angajat tiberiu1001 tiberiu1001 Fiind angajat deja si indeplinind conditiile de iesire la pensie pentru limita de varsta(cu reducerea varstei de pensionare pentru conditii de munca) pot sa ... (vezi toată discuția)
Arhiva statului Mareș231 Mareș231 Unde as putea lua o adeverință precum ca am lucrat, fiindu mi necesara ptr pensionare! (vezi toată discuția)