Buna ziua! As avea o intrebare si daca se poate un raspuns urgent pentru a sti cum sa formulez calea de atac :
Am avut control de la ITM la un sediu secundar , insa pe Procesul Verbal de control este trecuta adresa sediului social. - Este acesta un motiv indeajuns pentru a atrage nulitatea PV de control ? - Daca DA , nulitatea PV de control atrage dupa sine si nulitatea PV de contraventie (cu toate ca pe PV de contraventie sunt trecute si datele firmei ,sediu social si adresa la care s-a facut controlul ) ? Va multumesc si astept urgent un raspuns pentru a putea actiona in masura.
Nu este lovit de nulitate acest proces-verbal ... Potrivit art.17 din OUG nr.2/2001 atrage nulitatea procesului-verbal : Llpsa mentiunilor privind numele, prenumele si calitatea agentului constatator, numele si prenumele contravenientului, iar in cazul persoanei juridice lipsa denumirii si a sediului acesteia, a faptei savarsite si a datei comiterii acesteia sau a semnaturii agentului constatator .
Adresa gresita pv.
Atti89
Buna ziua! Am primit o amenda pentru depasirea vitezei (s-a retinut permisul pentru 90 de zile). Ulterior am observat ca adresa mea (localitatea) este gresita ... (vezi toată discuția)