avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfacerea contractului individual de munca disciplinar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfacerea contractului individual de munca disciplinar

Anterior concedierii disciplinare, angajatorul este obligat sa efectueze cercetarea prealabila.In acest sop, va convoca in scris salariatul, cu precizarea orei, datei si locul intrevederii.=D>
Cel mai recent răspuns: mariuca4 , utilizator 12:21, 12 Aprilie 2010
Daca va concediaza, dupa ce primiti decizia, daca dvs. considerati ca este o ilegalitate, o contestati la Tribunalul di judetul in care aveti domiciliul. Fiind litigiu de munca nu platiti taxe.
Daca va sanctioneaza fara respectarea prevederilor legale, atacati decizia in instanta in termen de 30 de zile de la comunicare. la Tribunalul de domiciliu
Multumesc, totusi am nevoie de avocat, nu? Sipe el nuil intereseaza ca e litigiu. Cam de ce sume trebuie sa dispun?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisi de disciplina mariuca4 mariuca4 Dince persoane se face comisi de disciplina?Daca ii alege angajatorul nu va lua o decizie care sa il avantajeze pe el?Si atunci pt ce se mai face comisia daca ... (vezi toată discuția)
Demisie mariuca4 mariuca4 Daca imi dau demisia in timpul unei cercetari disiplinare prealabile mai poate face seful ceva impotriva mea? Mentionez ca deja am primit 2 convocari pt ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara-persoana insarcinata adina80 adina80 Buna ziua! Lucrez intr-o multinationala din Timisoara, si problema este ca din momentul in care angajatorul a aflat ca sunt insarcinata, ma tine in mod ... (vezi toată discuția)