avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general nota contabila casare imobil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

nota contabila casare imobil

am un imobil cu valoarea contabila de 1680 ron in ct.212(chisc metalic achizitionat cu factura in anul 2002)
urmeza sa demolez acest imobil
as dori sa aflu cum ar trebui facuta nota contabila de casare
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters139716 , utilizator 14:38, 12 Aprilie 2010
% = 212
658
6811

si eventual fierul vechi ce rezulta ca venit prin 758 pt ca acea cheltuiala cu dezmembrarea sa fie deductibila .
ATENTIE la
- ajustarea TVA in functie de data achizitiei
- scaderea de la impozite si taxe cu luna urmatoarea demolarii - declaratie rectificativa si recalcularea impozitului
- autorizatie de demolare
Ultima modificare: Luni, 12 Aprilie 2010
ContSters139716, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casare mijloc fix neamortizat adina_beb adina_beb Buna ziua Am urmat situatie: valoare intrare mijl fix = 14500 ron dur amortizare = 2ani val amortizata = 11479,23 val neamortizata = 3020,77 va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Amortizare nedeductibila Enachescumihaela Enachescumihaela Buna ziua. Am avut un apartament cumparat pe firma. In urma unui control de la finante au considerat ca amortizarea nu este deductibila la calculul imp pe ... (vezi toată discuția)
Monografie vanzare imobil reevaluat sub pretul de achizitie byte00 byte00 Buna ziua, As dori un pic de ajutor in legatura cu inregistrarile contabile aferente vanzarii unui imobil la o valoare reevaluata sub pretul de ... (vezi toată discuția)