avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inchiriere garsoniera
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inchiriere garsoniera

Buna ziua, am revenit cu o noua intrebare> se poate inchiria un imobil care are 4 proprietari (mostenitori) fara semnatura/acordul unui dintre ei?
Cel mai recent răspuns: Mara Negulescu , Avocat 17:44, 12 Aprilie 2010
Nu!
Va trebuie procura de la toti proprietarii!
Sigur ca da. Inchirierea apartamentului este un act de administrare ce se presupune ca beneficiaza tuturor proprietarilor.Sfatul meu este sa nu inchiriati acest apartament fara acordul celui de-al patrulea mostenitor.Ati evita un eventual litigiu.
Sigur ca se poate face orice, oricand, oricum, deci se poate si inchiria un apartament fara acordul tuturor. Banuiesc ca intentionati sa il si inregistrati la Administratia fiscala, de aceea cred ca va trebuie procura de la toti proprietarii. Daca nu doriti inregistrarea, atunci sigur ca puteti inchiria!
Ultima modificare: Luni, 12 Aprilie 2010
Mara Negulescu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de comodat trebuie sa fie semnat de ambii proprietari nokita nokita Buna ziua, In primul rand va urez Craciun fericit si mult succes in tot ce intreprindeti! Sunt un nou utilizator al forumului dvs. pe care il gasesc foarte ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere marinicad2002 marinicad2002 Am un apartament in Sibiu, pe care vreau sa-l inchiriez cu contract... ; intrebare: unde inchei acel contract, la Sibiu, unde am apartamentul sau in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract inchiriere Patrax Patrax Buna ziua! De curand am incheiat un contract de inchiriere, eu fiind chiriasul, urmand ca proprietarul sa-l inregistreze la administratia financiara. Asa am ... (vezi toată discuția)