avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... rovigneta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

rovigneta

am fost la spalatorie auto si dupa ce am spalat masina interior-exterior am observat ca mi s-a dezlipit rovigneta si acum nu se mai vede numarul de identificare am chitanta si cuponul nr 2 iar rovigneta expira in septembrie trebuie sa cumpar alta sau sunt valabile si documentele care le mai am? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valentin Nebunescu , Consilier juridic 18:12, 12 Aprilie 2010
daca ai chitanta, e totul legal,nu trebuie sa mai cumperi alta rovigneta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda vigneta, in sarcina angajatului sau a angajatorului SzAlex SzAlex Bună ziua! Lucrez la o instituţie de stat în domeniul administrativ. Anul trecut am primit o masină cu care aveam misiunea de a rezolva problemele firmei, ... (vezi toată discuția)
parere amenda rovigneta Panaete Panaete Salutare , Sunt nou pe acest site ,si am observat ca aici se gasesc solutii la majoritatea problemelor ,oricare ar fi natura lor. Eu ma confunt cu o ... (vezi toată discuția)
Rovigneta ramane valabila? zcb zcb Buna seara, fiul meu a avut un autoturism la care a achitat rovigneta pe intreg anul. Acum si-a vandut autoturismul, dar a pastrat numerele( erau ... (vezi toată discuția)