avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Sediul asociatiei - apartamentul propriu. Schimbarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Sediul asociatiei - apartamentul propriu. Schimbarea destinatiei apartamentului

Buna ziua,

Imi cer scuze daca astfel de intrebare exista deja pe forum, eu nu am gasit un raspuns explicit :sorry:
Doresc sa infiintez o asociatie si ca sediul sa declar apartamentul propriu. Este nevoie sa schimb destinatia locuintei?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ofatulescu , utilizator 14:03, 14 Aprilie 2010
Nu atata vreme cat nu veti desfasura activitati propriuzi-se in apartamentul respectiv, mai exact, lucru cu publicul...etc
Am inteles. Va multumesc mult pentru raspunsul Dvs
O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare after school StefanVictoria StefanVictoria Buna ziua, As dori sa infiintez un after school dar nu stiu ce fel de forma de organizare sa aleg: asociatie sau SRL? Totodata as mai dori sa aflu daca, ... (vezi toată discuția)
Acord vecini pentru sediu social Gabriela ograzeanu Gabriela ograzeanu Bună ziua, Am nevoie sa înființez o asociație non profit pentru copilul meu și am nevoie sa știu dacă mai este nevoie de acordul vecinilor pentru ... (vezi toată discuția)
Folosirea apartamentului in regim de inchiriere hoteliera alexmanul alexmanul Buna ziua, ma intereseaza, daca mai puteti ajuta cu aceasta informatie, daca ste nevoie de acordul vecinilor din imediata apropiere pentru inchirierea unui ... (vezi toată discuția)