avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Script ref. reclame
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Script ref. reclame

Imi putei perimte, va rog, sa scriu si sa accesez forumul fara sa arunc laptop-ul pe fereastra. Va rog?
Reclama care, mai nou, apare pe toata pagina cu redirectionare catre locul unde doresc sa ajung (linkul), ma anunta ca ori astept 15 secunde (un flash foarte complex la deodorant...15 secunde sa il savurez, e perfect) ori apas link-ul prezentat pentru a ma trimite unde vroiam initial sa merg (implicit admitand ca NU ACOLO VROIAM SA FIU).
Nu m-ar deranja daca ar si funciona scriptul care ”retine” unde vroiam initial sa merg.
Apas link-ul ma trezesc pe prima pagina, e o minune a tehnicii si a factorului alea ca pot scrie acum msg de fata.

Dpmdv puteti face reclama cat doriti, sa atingeti culmile fericirii si abundentei astfel, pe mine ma intereseaza sa nu ma irite reclamele, atata tot.

Cu stima,

A.T.
Imi cer scuze, nu am scris circ in sensul de comunitate specializata care are ca scop entertainment-ul celor care platesc contravaloarea unui bilet!
Circul in sensul ca navighez, accesez, utilizez site-ul. Nu mi-as permite, sincer sa calific munca si efortul depus de catre dumneavoastra in acest sens, chiar si in conditiile in care ar fi avut rating 1 acest serviciu.
Pur si simplu m-as abtine in a il folosi.
Consider ca explicatia este necesara, in niciun caz circ, departe de acest concept, si va multumesc pentru ca este foarte departe de acest concept.

Multumesc tototdata pentru remedierea situatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari 1 octombrie 2009 pianistul pianistul Cateva modificari in forum - am grupat o serie de link-uri "ratacite" prin forum - un mic redesign la calea de forum (site path sau breadcrumbs) - cautarea ... (vezi toată discuția)
Scuze pentru problemele legate de reclamele intruzive din forum Alin Popescu Alin Popescu Buna seara, Scuze pentru problemele legate de cele doua bannere intruzive: cel de la Altex si cel cu Gilette. Maine rezolvam problema. O seara frumoasa ... (vezi toată discuția)
Directionare prin link-uri de pe un site kitiutza kitiutza Este legal sa postez pe un site un link sau mai multe link-uri fara a cere acordul proprietarului site-ului la care face referire acele link-uri? (vezi toată discuția)