avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Scuze pentru problemele legate de reclamele intruzive ...
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Scuze pentru problemele legate de reclamele intruzive din forum

Buna seara,

Scuze pentru problemele legate de cele doua bannere intruzive: cel de la Altex si cel cu Gilette. Maine rezolvam problema.

O seara frumoasa si scuze inca o data.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 21:47, 20 Iulie 2012
Buna seara domnule Alin
Obositoare cel doua bannere , care fac greu de deschis si de parcurs subiectele postate pe forum
Felicitari pentru eforturile concrete si continue pe care le depuneti pentru buna functionare a forumului
Un simplu click nu poate ingreuna foarte mult navigarea pe acest forum.
catalin2832 a scris:
Un simplu click nu poate ingreuna foarte mult navigarea pe acest forum.


Nu numai despre un simplu click este vorba aici. Fiecare pagina pe care o accesam eu si o parte din colegii mei se blocheaza cu reclamele respective, dupa care apare o pagina alba. Pentru noi, cei care incercam sa ramanem cat mai mult timp in forum este obositor. Ca sa accesez fiecare pagina pierd cel putin 1 minut, de fiecare data.


Multumesc Alin pentru promptitudine:bow:! Sunt convinsa ca se va rezolva problema respectiva.

Seara frumoasa, tuturor!
:)
Gabrielle Monique

Eu stau de cateva ore si nu am absolut nicio problema. Problema e minora, iar gravitatea ei tine de abilitatile fiecaruia de a utiliza calculatorul.
Aici nu discutam de abilitatea fiecaruia in a folosi calculatorul, ci de problemele pe care le avem noi, ca utilizatori. Posibil ca Dvs. sa nu va apara acele pagini albe care se blocheaza la fiecare accesare, nu va pot contrazice.:)

Alte discuții în legătură

Script ref. reclame Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Imi putei perimte, va rog, sa scriu si sa accesez forumul fara sa arunc laptop-ul pe fereastra. Va rog? Reclama care, mai nou, apare pe toata pagina cu ... (vezi toată discuția)
Reclame enervante Cabinet de Avocat Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu" Simpla opinie: observ cu parere de rau ca AvocatNet a devenit incet dar sigur o modalitate de promovare agresiva a reclamelor de orice fel. Este aproape ... (vezi toată discuția)
Publicitatea cu raiffeisen bank Popescu Gheorghe Popescu Gheorghe Am observat ca in momentul in care accesez 2, 3 pagini la rand imi apare o publicitate cu Raiffeisen Bank, e frumoasa, insa imi distorsioneaza vizibil ... (vezi toată discuția)