avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Reclame enervante
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Reclame enervante

Simpla opinie: observ cu parere de rau ca AvocatNet a devenit incet dar sigur o modalitate de promovare agresiva a reclamelor de orice fel. Este aproape imposibil sa adresezi o intrebare si sa primesti un raspuns ori sa citesti un articol fara sa fii asaltat de o multime de imagini si videoclipuri care se deschid singure si care nu intereseaza oricum pe nimeni. Inteleg ca dezvoltarea unei platforme presupune atragerea de sponsorizari, insa modul in care se face acest lucru lasa mult de dorit. Succes pe mai departe!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:26, 26 Decembrie 2014
Si eu consider ca trebuie gasit un echilibru in acest sens. Daca utilizatorul mai asculta si muzica .... atunci poate fi pus in situatii neplacute.
Ultima modificare: Luni, 15 Decembrie 2014
ContSters256771, utilizator
Nu stiu ce se poate face la alte browsere dar la Chrome am aflat ca exista o extensie care blocheaza reclamele de acest gen.
Si, ati reusit s-o folositi ?
Cred ca reclama trebuia sa aiba ca scop promovarea produsului, nu enervarea celui care indrazneste sa acceseze siteul. Reclama la mercedes se afiseaza la fiecare pagina accesata, mai mult alergi s-o inchizi decat sa citesti mesajele pe forum. Mai e una pe care nu o poti inchide ca x-ul intra sub bara de sus.. devine din ce in ce mai obositor sa navighezi pe forum.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scuze pentru problemele legate de reclamele intruzive din forum Alin Popescu Alin Popescu Buna seara, Scuze pentru problemele legate de cele doua bannere intruzive: cel de la Altex si cel cu Gilette. Maine rezolvam problema. O seara frumoasa ... (vezi toată discuția)
Modificari 1 octombrie 2009 pianistul pianistul Cateva modificari in forum - am grupat o serie de link-uri "ratacite" prin forum - un mic redesign la calea de forum (site path sau breadcrumbs) - cautarea ... (vezi toată discuția)
Reclame in site - sunt deranjante? Alin Popescu Alin Popescu Deschid aceasta discutie pentru ca ne intereseaza foarte tare in ce masura gasiti reclamele existente in Avocatnet.ro ca fiind foarte deranjante. De asemenea, ... (vezi toată discuția)