avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenda neplatita
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenda neplatita

daca cineva care a primit o amenda contraventionala in valoare de 5000 RON nu are de unde plati,nu are serviciu,lucreaza pe unde poate sa isi castige existenta,are o situatie dificila,cum poate sa achite prin munca in folosul comunitatii,care sunt procedurile?
Cel mai recent răspuns: v_ali75 , utilizator 12:48, 13 Aprilie 2010
va fi chemata de primarie cand aceasta amenda se va transofrma prin hotarare judecatoreasca in zile de munca in folosul comunitatii
in cat timp se va transforma amenda in munca in folosul comunitatii si cam cate ore de munca va echivala cei 5000 ron?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca in folosul comunitatii calin_75 calin_75 Primaria cere transformarea unei amenzi contraventionale neachitate in munca in folosul comunitatii. Judecatoria, prin sentinta civila, ramasa definitiva prin ... (vezi toată discuția)
Amenda transformata după 12 ani în ore în folosul comunității. ... ady_deva ady_deva Amenda transformata după aproape 10 ani în ore în folosul comunității. Sint plecat din tara din 2013, după plecarea mea am primit 2 amenzi de radar de ... (vezi toată discuția)
Transformare amenda contraventionala thm thm salutare,am si eu o rugaminte,am primit o citatie si nu inteleg ce inseamna: sunt chemat in instanta in calitate de intimat in proces cu IJP care este in ... (vezi toată discuția)