avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ajutor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ajutor

In 13.11.2007 am incheiat un contract pe 3 ani cu marea companie de telefonie "nationala" in urma caruia am primit un calculator si aveam de achitat lunar suma de 20 Euro fara TVA pt internet si telefon. In Aprilie 2008 am ramas in urma cu plata a 2 luni de abonament si am primit 2 facturi una de 2930,58leiperioada de facturare 22.03-11.04.09despagubiri pt rezilierea contractului inainte de termen)si una de 2682.25 (perioada de facturare 08.04.-21.04.09); am platit in 2 transe suma de 555,22 penalitati de intarziere. Pe 20.05.2009 am primit o scrisoare in urma careia mi s-a transmis ca mi-a fost scazuta taxa de reziliere 2696,67 si mi s-a comunicat de la ghiseu si telefonic ca se poate continua contractul fara probleme(20euro fara TVA/luna), au trimis acasa pe cineva pt recablare la internet si telefon si mi-au inmanat un act aditional pe 1 an spunandu-mi ca trebuie sa-l semnez ca sa vada sefii lui ca mi-a reactivat serviciile, prin care aveam de plata cam 200 lei/luna pt servicii. In contractul initial am dreptul sa-l reziliez unilateral daca mi se schimba tarifele, asadar am renuntat la acel contract la o luna dupa ce mi-au reactivat serviciile. Am incercat sa depun o cerere in acest scop la sediul lor dar nu au acceptat fara sa le achit taxele de reziliere de vreo 2300 lei(taxa de reziliere conform ultimei anexe este de 1100 lei) si mai nou au angajat o firma de recuperari care ma streseaza cu telefoanele si-mi cere vreo 2400 lei pt reziliere. Nu mi se pare corect odata ce mi-au zis ca va ramane acelasi tarif sa mi-l schimbe dupa bunul plac si mai mult sa-mi trimita facturi de zeci de milioane fara nici un fond. Va rog dati-mi un sfat, cum sa procedez cu ei? Astept un raspuns daca se poate...va multumesc

Alte discuții în legătură

Nelamurire privinta rezilierii abonamentului la telekom (furt?) radu1296 radu1296 In 2018 am incheiat un contract cu telekom pe 3 ani. Am gresit eu, nu am verificat cum trebuia contractul si m am ales cu 2 nr de telefon (40 euro fara tva ... (vezi toată discuția)
Reziliere SIMO75 SIMO75 BUNA ZIUA In luna august am fost sonata de catre operatorul de telefonie pt prelungire abonament mobil ,urmand sa primesc la prelungire un telefon(la aceeasi ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract servicii romtelecom Corina40 Corina40 Am fost posesoarea unui contract de furnizare servicii de telefonie, televiziune si internet cu Romtelecom. Am solicitat rezilierea contractului renuntand ... (vezi toată discuția)