avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare factura pentru site
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare factura pentru site

Va rog,....
Pentru realizarea site-ului(inclusiv rezervare domeniu)am primit o factura de 1400ron.E corecta inregistrarea pe 628?Sau ar trebui inregistrat pe 205,ca si un fel de licenta?
Multumesc mult.:)
Cel mai recent răspuns: felicia ratiu , utilizator 13:52, 20 Februarie 2007
Buna ,

va trebui efectuata inregistrarea 208 = 721 ( pt programele efectuate de chiar de unitate ) . Pentru cele efectuate de terti , va trebui facuta inregistrarea : 208 = 401 , tinandu-se seama , desigur , si de TVA-ul aferent acestei operatiuni .
multumesc .....:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se inregistreaza in contabilitate un domeniu pe internet? corina61 corina61 Am achizitionat un domeniu pe internet, unde avem un site de prezentare. Cum se inregistreaza in contabilitate aceasta achizitie? Este o achizitie ... (vezi toată discuția)
Inregistrare site firma modimpex modimpex buna ziua! am o intrebare: vreau sa fac un site de prezentare al firmei. am primit o factura care cuprinde:rezervare domeniu, realizare site , gazduire ... (vezi toată discuția)
Transfer sportiv cdcd cdcd Buna ziua, Cum se inregistreaza o factura de 13.000 de lei, contravaloare transfer sportiv? In ce cont? Multumesc. Diana. (vezi toată discuția)