avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inregistrare site firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inregistrare site firma

buna ziua!
am o intrebare: vreau sa fac un site de prezentare al firmei. am primit o factura care cuprinde:rezervare domeniu, realizare site , gazduire site(abon. pe sase luni). inregistrarile le-am facut asa: rezervare domeniu - 208=404 , realizare site - 623=401, gazduire site - 471=401, apoi 623 sau 628 in fiecare luna. va rog sa-mi spuneti daca am facut bine.
va multumesc pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: modimpex , utilizator 08:47, 28 Februarie 2012

Eu n-as folosi contul 623...in primul rand nu-i chiar reclama si publicitate, e doar un serviciu pe care vi-l presteaza un furnizor, apoi are deductibilitate limitata (2% din cifra de afaceri)Eu as opta pentru 628.Si pentru realizarea site-ului si pentru esalonarea lui 471 pe luni.:)
multumesc pentru raspuns. si eu am optat pentru 628. nu ma afecteaza deductibilitatea pentru ca sunt micro. dar totusi nu sunt convinsa ca "rezervare domeniu" am inregistrat bine pe 208? eu ma gandesc daca face parte din programe informatice?
Ultima modificare: Luni, 27 Februarie 2012
modimpex, utilizator
Da, e bine 208.:)
va multumesc pentru ajutor:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se inregistreaza in contabilitate un domeniu pe internet? corina61 corina61 Am achizitionat un domeniu pe internet, unde avem un site de prezentare. Cum se inregistreaza in contabilitate aceasta achizitie? Este o achizitie ... (vezi toată discuția)
Inregistrare factura pentru site felicia ratiu felicia ratiu Va rog,.... Pentru realizarea site-ului(inclusiv rezervare domeniu)am primit o factura de 1400ron.E corecta inregistrarea pe 628?Sau ar trebui inregistrat pe ... (vezi toată discuția)
Inregistrare site societate comerciala Nicoleta2016 Nicoleta2016 Pe ce cont se poate inregistra site-ul unei societati comerciale si pe c eperiaoda se poate amortiza? (vezi toată discuția)