avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... acordul locatarilor...unde nu exista asociatie de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

acordul locatarilor...unde nu exista asociatie de locatari

Precis s-a mai discutat dar in cazurile care implicau asociatiile de locatari. Intr-un bloc unde locatarii nu s-au asociat intr-o asociatie :) de locatari (plata utilitatilor se face la primarie) dorim sa facem o extindere la un apartament si sa-i schimbam destinatia in spatiu cu activitati medicale. Fiti buni si spuneti-mi: trebuie sa fie de acord TOTI locatarii ? Sau e interpretabila chestia cu "direct afectati"? Cine hotaraste in acest caz, in care nu exista asociatie de locatari ? Spatiul va avea intrare separata deci nu pot fi afectati direct decat locatarii cu perete comun care deja si-au dat acordul favorabil. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: cozachi , utilizator 18:10, 21 Februarie 2007
In acest caz, poti intreba la primaria de care apartii, dar cred ca tot trebuie sa iei acordul locatarilor afectati de aceasta schimbare.
Daca locatarii sunt proprietari, trebuie acordul tuturor din bloc. Daca sunteit chiriasi, numai acordul celor direct afectati.
acordul locatarilor cu peretele comun este suficient.Pentru mai multa siguranta solicita acordul tuturor locatarilor de la parte si etj.I
acordul locatarilor cu peretele comun este suficient.Pentru mai multa siguranta solicita acordul tuturor locatarilor de la parte si etj.I

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord notarial pentru o constructie in imediata vecinatate a blocului nostru? viorelh viorelh Buna seara, In imediata vecinatate a blocului nostru se afla o vila \"la rosu\" despre care am auzit ca noul proprietar ar vrea sa deschida un cabinet ... (vezi toată discuția)
Reclama stradala/ bloc m_art m_art Buna ziua, Pentru montarea unei reclame cu sigla firmei pe un bloc de locuinte este necesar doar acordul asociatiei de proprietari? sau este nevoie de ... (vezi toată discuția)
Modificare in spatiul comun ivulpasin46 ivulpasin46 Am un apartament cu doua camere in Sinaia la et. 4(ultimul) intr-un bloc de locuinte, ce are un pod inalt si acoperisul de tigla. In anul 1992 s-a realizat un ... (vezi toată discuția)