avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM

Buna ziua!As dori ca sa ma inscriu la facuiltatea de drept.dupa terminarea facultatii vreau sa ma optez la un loc in cadrul INM,deoarece vreau sa devin judecator.Intrebarea mea ar fi,care sunt bolile in cazul carora un candidat este respins la concusrul de admitere la INM?
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 18:49, 13 Aprilie 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce carti sunt mai recomandate pentru studiu, in sustinerea examenelor la barou inm etc? ana-maria89 ana-maria89 As dori sa aflu ce carti pentru civil, proc civ, penal proc penal sunt cele mai bune pentru studiu deoarece am vazut nenumarati autori ceea ce m-au pus serios ... (vezi toată discuția)
Admitere la inm mocike mocike Buna seara!Am si eu a o intrebare.Sunt in clasa a XII-a si dupa terminarea liceului as vrea sa ma dau la Facultatea de Drept din Cluj Napoca si dupa terminarea ... (vezi toată discuția)
Am terminat facultatea de drept si administratie publica. pot sustine examenul pentru barou? elena00 elena00 Buna ziua , daca am terminat facultatea de drept adm.publica pot sa ma inscriu in Barou ? Ast. rasp. ! Multumesc !:O (vezi toată discuția)