avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie decizie pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie decizie pensionare

Buna ziua, ma aflu in situatia in care trebuie sa contest, in termenul prevazut de lege, Decizia de pensionare emisa de catre Casa de pensii, prin care se respinge Dosarul de pensionare depus acum 4 luni de zile, motivatia respingerii fiind incadrarea incorecta in Ord. 50/90 si nevalorificarea grupei a-IIa in calcularea varstei limite de pensionare.
Mentionez ca, in Cartea de munca eliberata de unitate si vizata de ITM , precum si in adeverinta emisa de unitate depusa la dosar este mentionat ca am lucrat in grupa a-IIa de munca in perioada 1976-2001.
Va rog daca puteti sa-mi indicati un model de contestatie ce trebuie s-o inaintez instantei judecatoresti competente.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Bruta , utilizator 08:25, 14 Aprilie 2010
Daca ne puteti spune ce activitate sau functie ati desfasurat in gr II si in baza carui pct. din Anexa II/ Ord 50/1990 ati fost incadrat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa a ii-a de munca respinsa pe motiv ca functia de strungar nu se regaseste in temeiurile legale invocate in adeverinte eagle_free eagle_free Buna seara! Unchiului meu i-a fost respinsa cererea de pensionare pentru limita de varsta cu reducerea varstei, pe baza grupei a II-a de munca, ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Recurs in anulare respins printr-o `gafa` majora in motivare emilia-elena emilia-elena . Am avut un process - contestatie decizie de pensionare - pentru neacordarea drepturilor ce decurg din grupa a II-a de munca . ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie de pensionare Lucian Filipoaia Lucian Filipoaia Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu un sfat, referitor la urmatoarea problema : O persoana(barbat) a depus dosarul de pensionare la varsta de 60 de ani, ... (vezi toată discuția)