avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... se poate face avort fara semnatura tatalui?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

se poate face avort fara semnatura tatalui?

uby a mea are 15 ani si sar putea ca a ramas insarcinata
se poate face avort fara
semnatura tatalui ??? si cam cat costa ^?????
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 21:41, 13 Aprilie 2010
duceti-va cu ea la un doctor si intrebati..
o insotiti pe uby a dvs la un cabinet ginecologic. in cazul in care e insarcinata, nu e nevoie si de acordul tatalui, iar costurile difera de la un cabinet la altul
Este un pic cam complicat pentru ca este minora si problema este cam...penala, indiferent ca acel copil nenascut inca a fost rezultatul unei relatii sexuale liber consimtite de fiica dv. sau nu. Tot infractiune este, din orice unghi am privi-o...;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerecunoastere paternitate li_a_she li_a_she Am o colega are 17 ani si e insarcinata , tatal copilului nu vrea sa raecunoasca ca e el (deci colega stie sigur ca este el deaoarece a stata doi anib doar cu ... (vezi toată discuția)
Avort la 16 ani Asdfgh1507 Asdfgh1507 Am 16 ani, peste o luna 17. Pot sa fac avort legal fara acordul parintiilor? (vezi toată discuția)
Minora insarcinata. lucian88 lucian88 am o intrebare urgenta la dumneavoastra.numele meu este marius si am 21 de ani,acum sase luni am intretinut relatii sexuale cu o minora in varsta de 17 ... (vezi toată discuția)