avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare in munca

Buna seara va rog spuneti-mi daca este in regula ca o persoana sa fie angajata ca secretar-casiera. In nomenclatorul de meserii nu este inregistrata meseria asta
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: lorelayold76 , utilizator 08:48, 15 Aprilie 2010
poate fi angajata secretara cu atributiile stabilite in fisa postului pt casier si secretariat ...
In speta, este vorba despre cumul de functii ...in COR nu exista functia secretar-casier
multumesc pentru raspunsuri, dar as vrea sa stiu mai mult si anume: este legal ca o secretara a unei societati nebugetare sa faca secretariat, casierie, contabilitate primara, operatiuni bancare. Adica seful semneaza un CEC, secretara merge la banca, ridica banii, face plati din cont, plateste salariile, face contabilitatea primara, respectiv registrul de casa. Salariul pentru toate acestea este cat pentru o singura functie. Dar problema se pune daca este legal sa faca toate acestea o singura persoana.
Va multumesc mult!
da, este legal daca pentru asta a fost angajata persoana respectiva =D>

secretara nu face doar cafeaua :D ... are si alte atributii privind circuitul documentelor intre institutii/banci/posta, etc si compartimentele interesate din firma ... acesta este fluxul corespondentei.
in atributiile mentionate de dvs nu gasesc nici o nepotrivire, este indicat ca secretara sa aiba studii economice, dar nu obligatoriu ...si nu gasesc necesar angajarea unei alte persoane
Ultima modificare: Miercuri, 14 Aprilie 2010
new_2009, utilizator
-este legal dar nu este corect salariul, aveti cumul de functii ceea ce inseamna ca ar trebui sa aveti salar mai mare si mai ales ca aveti responsabilitatea banilor
-luati fisa postului si vedeti ce atributii aveti, iar daca faceti lucruri ce nu sunt mentionate acolo atunci nu sunteti responsabila pentru acestea.
-nu stiu de ce nu va incadrat contabil, sa fie acoperit angajatorul in cazul gafelor....

Alte discuții în legătură

Atributii functionar public dorica1979 dorica1979 Intr-o institutie publica(Unitate Administrativ Teritoriala) este urmatoarea situatie: Un director general economic si-a pus secretara o salariata care are ... (vezi toată discuția)
Casier liceu - transport sume fara protectie sau insotitor SabinaCretu SabinaCretu Buna ziua. Am mai multe probleme, dar va rog sa-mi raspunde-ti la doua.. 1. Este normal (legal) ca un casier (intr-un liceu) sa transporte bani pe propria ... (vezi toată discuția)
Functia de consilier juridic nu poate fi cumulata cu alte functii? bcfbmv bcfbmv Buna seara, Spuneti-mi va rog, daca am o functie (de casier) la o societate si (avand \"Dreptul\" terminat), vreau sa cumulez cu functia de consilier ... (vezi toată discuția)