avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare in munca

Buna seara va rog spuneti-mi daca este in regula ca o persoana sa fie angajata ca secretar-casiera. In nomenclatorul de meserii nu este inregistrata meseria asta
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: lorelayold76 , utilizator 08:48, 15 Aprilie 2010
new_2009 a scris:

da, este legal daca pentru asta a fost angajata persoana respectiva =D>

secretara nu face doar cafeaua :D ... are si alte atributii privind circuitul documentelor intre institutii/banci/posta, etc si compartimentele interesate din firma ... acesta este fluxul corespondentei.

Este vorba de o institutie in care secretara chiar nu are in atributii sa serveasca pe cineva cu cafea... se ocupa de cu totul alte lucruri! mormane de documente, convocari, informari etc...casierie, contabilitate (fara a avea pregatirea necesara)..
:offtopic: Interventie moderator
@ lorelayold76
Nu este dorita postarea mai multor mesaje consecutive in aceeasi discutie. Daca aveti mai multe lucruri de spus, puteti folosi functia de editare a mesajului anterior.
Incalcarea Regulamentului Forumului se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului. Abaterile repetate pot duce la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva.

P.S.
Cred ca este pentru prima data cand va atentionez ....:-/
freeelis a scris:

:offtopic: Interventie moderator
@ lorelayold76
Nu este dorita postarea mai multor mesaje consecutive in aceeasi discutie. Daca aveti mai multe lucruri de spus, puteti folosi functia de editare a mesajului anterior.
Incalcarea Regulamentului Forumului se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului. Abaterile repetate pot duce la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva.

P.S.
Cred ca este pentru prima data cand va atentionez ....:-/

scuze, sunt membru nou si nu prea stiu cum sa ma descurc#-o
roxana_elena a scris:

.......
scuze, sunt membru nou si nu prea stiu cum sa ma descurc#-o

:offtopic:
Nu era dresata dvs acea atentionare .... :)
scuze! nici nu am realizat gafa:sorry: incerc sa raspund fiind in timpul serviciului si graba strica treaba.
Multumesc pentru intelegere.:vishenka:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atributii functionar public dorica1979 dorica1979 Intr-o institutie publica(Unitate Administrativ Teritoriala) este urmatoarea situatie: Un director general economic si-a pus secretara o salariata care are ... (vezi toată discuția)
Casier liceu - transport sume fara protectie sau insotitor SabinaCretu SabinaCretu Buna ziua. Am mai multe probleme, dar va rog sa-mi raspunde-ti la doua.. 1. Este normal (legal) ca un casier (intr-un liceu) sa transporte bani pe propria ... (vezi toată discuția)
Functia de consilier juridic nu poate fi cumulata cu alte functii? bcfbmv bcfbmv Buna seara, Spuneti-mi va rog, daca am o functie (de casier) la o societate si (avand \"Dreptul\" terminat), vreau sa cumulez cu functia de consilier ... (vezi toată discuția)