avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj tehnic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj tehnic

Pe perioada somajului tehnic se vireaza cotizatia la sindicat?

Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 12:38, 14 Aprilie 2010
nu este reglementata in lege o asemenea situatie, dar porrnind de la faptul ca pe perioada somajului tehnic CIM este suspendat, logic ar fi sa nu se plateasca cotizatia catre sindicat.
daca facem o extrapolare, asa cum nu se plateasc contributii catre stat, tot asa nu ar trebui sa se plateasca cotizatii de sindicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in meserie (specialitate) in somaj tehnic DrghDan DrghDan O intrebare noua generata de o colega. Daca in somajul tehnic acordat in baza OUG 4/2010 se calculeaza vechimea in specialitate. Am tot cautat, dar nu am ... (vezi toată discuția)
Plata contributii pentru salariati aflati in somaj tehnic irumes irumes La societatea unde lucrez s-a dispus masura suspendarii cim-ului salariatilor pentru reducerea temporara a activitatii, fara incetarea raportului de munca, ... (vezi toată discuția)
Suspendare pe motive economice fără încetarea activitati El40la El40la Buna ziua!Am avut suspendare CIM din motive economice fără încetarea activitati,eu nu am fost înștiințare. Este normal asa?pe perioada suspendări nu ... (vezi toată discuția)