avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revenire din concediu pentru crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revenire din concediu pentru crestere copil

Buna ziua,
Am o intrebare , am o angajata care pe data de 17.04.2010 revine la serviciu din concediu de creste copil pana la 2 ani, si o sa merga in somaj ,ii desfac cim-ul cu preaviz de 20 zile lucratoare.
Vreau sa stiu cum ii trec concediul de odihna specificat in cim, sau dak mai este valabil daca ea a fost in concediu de crestere copil.
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 12:21, 14 Aprilie 2010
Concediu de odihna se acorda proportional cu activitatea prestata. Salariata nu a prestat activitate avand CIM suspendat.
Va trebui sa-i platiti si un salariu compensatoriu daca in CCM nu este prevazut altfel sau nu aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu reintoarcerea la munca dupa ccc ValeaJiului ValeaJiului In aprilie ar trebui sa revin in campul muncii, dar angajatorul meu mi-a dat de inteles ca nu ar mai avea nevoie de mine, ca postul meu nu ar mai exista. As ... (vezi toată discuția)
Din concediu crestere copil in somaj vasilelacramioara vasilelacramioara buna seara, va rog sa -mi spuna si mie cineva daca din concediu pentru crestere copil pot sa trec in somaj fara a mai fi angajata , daca pe 14 implineste ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa intoarcerea din ccc? pusha_dany pusha_dany Buna ziua, Anul acesta baietelul meu implineste 2 ani (pe 02.11.2012). Am fost la societatea la care munceam inainte de a ramane insarcinata si am intrebat ... (vezi toată discuția)