avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... unde se incadreaza fapta?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

unde se incadreaza fapta?

sotia detine o firma x si intr-un dosar penal de fals in inscrisuri unde este parte vatamata am descoperit faptul ca politistul care a efectuat cercetarea desi avea cunostinta de de o cauza penala prin cercetarea unor documente ,acesta a omis cu buna stinta faptul ca aceste documente exista ,transmitind procurorului date eronate.Vreau sa stiu unde ma adresez cu o plingere (parchetului general?)
La ce artic se incadreaza ?abuz in serviciu sau fals intelectual?
Ultima modificare: Joi, 15 Aprilie 2010
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:29, 15 Aprilie 2010
Nu va pripiti.Angajati un avocat care sa studieze si "inteleaga"dosarul si dupa apoi faceti scandal.
Va adresati cu plangere penala parchetului... daca vreti! In cauzele penale incadrarea faptei nu este obligatorie; in urma descrierii dvs anchetatorul va da o incadrare (in conditiile in care dvs gresiti).
Problema este in ce mod va sustineti acuzatiile! Asa cum arata si colegul, cauza trebuie putin studiata. Plangeri puteti face cate vreti, important este sa atingeti si scopul!

Av. Claudiu Sorin Feteanu
Formulati cerere cu privire la imprejurarile aratate procurorului care supravegheaza investigarea dosarului sau mergeti in audienta la prim procurorul Parchetului respectiv,cu memoriu in care aratati aceste evenimente,
Daca cele aratate de dvs.le puteti dovedi,va puteti adresa in scris si sefului ierarhic superior al politistului care a instrumentat cauza sau chiar sefului inspectoratului judetean.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Memoriu - politie sau procuror? xuser xuser Unde este mai recomandat sa las un \"memoriu\" pentru un dosar penal aflat in faza de \"urmarire penala\", la politie sau la procuror?! Ma refer la un ... (vezi toată discuția)
Politist lenes robertsega32 robertsega32 pe la inceputul anului am facut o plangere penala. Prejudiciul este destul de mare (vreo 50.000 euro). S-a deschis dosar penal la parchet (mi s-a comunicat) ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva agentului de politie!? michaelj michaelj ce pot face impotriva unui agent de politie care a dat dovada de partinire in \"rezolvarea\" dosarului in care eu sunt parte vatamate? pot face plangere la ... (vezi toată discuția)