avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Memoriu - Politie sau Procuror?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Memoriu - Politie sau Procuror?

Unde este mai recomandat sa las un "memoriu" pentru un dosar penal aflat in faza de "urmarire penala", la politie sau la procuror?!

Ma refer la un memoriu unde sa solicit recoltarea de probe suplimentare, expertize informatice, testarea mea poligrafica, propunerea de confruntare etc.

Am facut mai multe "cereri verbale" catre politist, care m-a cam luat la misto. Nu am facut pana acuma "cereri scrise" , neavand "experianta cu organele de cercetare/urmarire si obiceiurile lor"
(Sper ca macar avocatii de pe forum sa nu ia asta drept o "insulta/calomnie/nesimtitre/ultraj,etc")
Ultima modificare: Duminică, 19 Decembrie 2010
xuser, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:19, 19 Decembrie 2010
Meregeti in audienta cu un memoriu scris,in care aratati doaleantele dumneavoastra la procurorul care instrumenteaza cauza sau la seful sau ierarhic superior,memeoriu in care sa aratati utilitatea problelor pe care le doriti,pentru solutionarea cauzei.

frank_kvitta a scris:

Meregeti in audienta cu un memoriu scris,in care aratati doaleantele dumneavoastra la procurorul care instrumenteaza cauza sau la seful sau ierarhic superior,memeoriu in care sa aratati utilitatea problelor pe care le doriti,pentru solutionarea cauzei.

Este vorba despre procurorul care supravegheaza instrumentarea cauzei sau la prim proucurorul parchetului competent,din care face parte respectivul procuror.
Puteti merge si in audienta la seful politistului respectiv ,cu memoriu scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se incadreaza fapta? dynsky dynsky sotia detine o firma x si intr-un dosar penal de fals in inscrisuri unde este parte vatamata am descoperit faptul ca politistul care a efectuat cercetarea ... (vezi toată discuția)
Politist lenes robertsega32 robertsega32 pe la inceputul anului am facut o plangere penala. Prejudiciul este destul de mare (vreo 50.000 euro). S-a deschis dosar penal la parchet (mi s-a comunicat) ... (vezi toată discuția)
Furt Buna ziua. As avea o intrebare. Am prins pe propietatea mea oameni care sustrageau varza de pe terenul meu (au furat). Am recuperat o parte din varza furata, ... (vezi toată discuția)