avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Avocat litigii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Avocat litigii de munca

Puteti sa-mi recomandati un avocat specializat in litigii de munca, in Ploiesti?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:23, 14 Aprilie 2010
av nu sunt specializati pe un anumit domeniu ,puteti lua orice av din tara,puteti sa va uitati pe tabloul avocatilor,si aici pe forum si alegeti.Succes!
Avocati specializati pe Dreptul Muncii pot fi numarati pe degete la nivel de tara(care sa stie cu ce mananca) fiind o materie juridica mai putin banoasa, dar cu potential in viitorul apropiat.
1. Intrati pe "Consultanti" si cautati un avocat din judetul care va intereseaza.
2. La Profilul consultantului respectiv scrie si domeniile in care este specializat sau experimentat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recomandare avocat cu experienta dreptul muncii Misogina Misogina recomandare avocat cu experienta dreptul muncii cu birou in Cluj (vezi toată discuția)
litigii de munca catinka catinka Am cautat pe net si nu am gasit un avocat specializat in litigii de munca din Iasi.Ma puteti ajuta, va rog, cu numele unui avocat Va multumesc. (vezi toată discuția)
Am nevoie de un avocat cu experiența cedo Mihaela Baicu Mihaela Baicu Am nevoie de un avocat cu experiența CEDO, dosarul meu este, civil pe litigii de munca. Pe cine îmi recomandați, va rog! (vezi toată discuția)