avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am nevoie de un avocat cu experiența CEDO
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am nevoie de un avocat cu experiența CEDO

Am nevoie de un avocat cu experiența CEDO, dosarul meu este, civil pe litigii de munca. Pe cine îmi recomandați, va rog!
Ultima modificare: Duminică, 21 Iunie 2020
Mihaela Baicu, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:12, 22 Iunie 2020
Nu se fac recomandari pe forum, daca doriti sa angajati un avocat, aveti posibilitatea sa cautati in Tabloul avocatilor din Romania sau in lista consultantilor inscrisi pe forum, in functie de locatia dvs.
[ link extern ]
www.avocatnet.ro/Consultanti...
Ultima modificare: Duminică, 21 Iunie 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Căutați pe google articole din presa în care sunt pomeniți și avocații care au reprezentat partile la CEDO,din punctul meu de vedere sunt foarte puțini avocati specializați cu adevărat In acest domeniu.
Este bine sa stiti ca astfel de plangeri sunt costisitoare deoarece necesita o abordare mult direrita fata de redactarea unei actiuni pe drept national.
Primul pas este sa achitati o consultanta jurdica care necesita in mod obligatoriu studiul hotararilor instantelor si a pieselor dosarului.
Cca 90% din cazuri se resping de avocati dupa consultatia juridica.
In plus aproape 90 % dintre cereri sunt respinse ca informe de catre CEDO fără a ajunge sa fie judecate pe fond.
Da, sunt respinse dar nu doar ca informe ci si ca inadmisibile.
A cam devenit loterie la CEDO pentru ca sunt si sufocati de plangeri.
Ca si imprevizibilitate se poate observa ca si CCR s-a plans de o solutie CEDO in cazul Kovesi vs. Romania dar totusi a fost corecta solutia Curtii Europene.
CCR face adesea referire la jurisprudenta CEDO in hotararile sale, dar, cu toate acestea, s-a aratat surprinsa si nemultumita de hotararea Curtii de la Strasbourg.
Ultima modificare: Luni, 22 Iunie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se obtine documentatia necesara unei plangeri la cedo ? ninelus ninelus As dori sa stiu de unde se obtin informatii si de unde se obtin eventuale formulare necesare depunerii unei plangeri la CEDO ( doar in Bucuresti ) (vezi toată discuția)
Caut avocat pentru haga litigii de munca ciprian2015 ciprian2015 Am pierdut 2 procese in Romania cu legea in mana. Caut dreptate la Haga. Caut avocat pentru Haga dar sa nu fie din Buzau (vezi toată discuția)
Cedo stefymindrut stefymindrut Buna seara, Va rog,am nevoie de serviciile unui avocat in redactarea unei plângeri catre CEDO. Este vorba de un dosar penal, al tatălui meu- fonduri ... (vezi toată discuția)