avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... examen lichidator
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

examen lichidator

buna ziua-o rugaminte!!
am nevoie de testele de examen pentru lichidator pentru anul 2009 si poate daca are cineva si raspunsurile pentru cele din 2010 - cele publicate pe site
Va multumesc mult
mail : eduardgalea@upcnet.ro
Cel mai recent răspuns: Leo Leonard , Consultant credite si finantari 22:46, 18 Aprilie 2011
Buna seara.
V-am trimis grilele din 2009 . De cele din 2010 nu am idee ,vad ca sunt pe site,dar fara raspunsuri.
Succes.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Aprilie 2010
Marius Bote, Practician in insolventa
bote marius a scris:

Buna seara.
V-am trimis grilele din 2009 . De cele din 2010 nu am idee ,vad ca sunt pe site,dar fara raspunsuri.
Succes.
Si eu sunt interesata de grilele pentru examenul de lichidator judiciar,raspunsurile sau de orice alte materiale,adresa mea de mail este ankfratila@yahoo.com.
Va multumesc anticipat!!!

cand este examenul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grile examen unpir Cosmin-Traian Maglas Cosmin-Traian Maglas Buna ziua, Nu reusesc sa gasesc grile pentru examenul UNPIR. Are cineva? Chiar daca sunt din 2009 sau 2008? cosmin.maglas@gmail.com Merci, Cosmin (vezi toată discuția)
Teste grila calintifrea calintifrea Buna, am si eu o rugăminte şi anume: dacă mă poate ajuta cineva cu testele grila pentru examenul de lichidator - daca se poate din 2010, daca nu, sunt bune ... (vezi toată discuția)
Subiecte examen practicieni in insolventa anku anku Ma poate ajuta cineva cu grilele pentru examenul pentru practicieni in insolventa?Poate le-ati salvat de pe site-ul UNPIR. Azi le-au scos de pe site si \"nu le ... (vezi toată discuția)