avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Achizitia intracomunitara de bunuri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Achizitia intracomunitara de bunuri

1.Sunt venituri neimpozabile la calculul impozitului pe profit , sumele subventionate din fondul de somaj pentru incadrarea in munca a absolventilor de catre agentii economici??

2.Se poate recupera pierderea inregistrata de un agent economic in exercitul financiar cand a fost inregistrat ca platitor de impozit pe venit in urmatorii 5 ani daca agentul economic se inregistreaza din anul
urmator ca si platitor de impozit pe profit?? (art.26 ,alin 4, legea 571 / 2003)

3.Actele necesare pentru justificarea transportului cu mijloace de transport proprii in cazul achizitiei intracomunitare de bunuri dintr-un stat membru UE ,de un agent economic inregistrat in scopuri de TVA in Romania??


P.S Astept un raspuns URGENT !!!, va multumesc .
Ultima modificare: Duminică, 18 Februarie 2007
evidlena, utilizator
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 21:24, 23 Februarie 2007
Chiar nu are nimeni un raspuns macar..?e greu de crezut....
Dupa cate vad pe-aci suntem mai mult juristi si, ca sa vorbesc numai in numele meu, pana si pentru amarata mea de contabilitate in partida simpla ma bate gandul sa-mi iau un specialist. Finantistul are "biblia" lui - Codul Fiscal si actele normative date in aplicarea lui. Noua ne raman vreo patru alte biblii> codul civil; penal; de procedura civlila; penala si si inca vreo 70.000 de alte acte normative. Ne pare rau ca nu va putem ajuta. Eu una prefer sa tac decat sa-mi dau cu presupusul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru operatori intracomunitari ncris78 ncris78 As dori sa stiu daca o firma care efectueaza transport international de marfa din Ro catre tarile Europei si din tarile Europei catre Ro, dar care are comanda ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru export de produse textile in ue koty_eu koty_eu Buna ziua, As dori si eu sa stiu ce acte imi trebuie pentru export de lana semi-toarsa, toarsa si paturi din lana, in Uniunea Europeana. Din cate am auzit ... (vezi toată discuția)
Srl nou neplatitor de tva a achizitionat din spania produse de 14 300 euro , devine platitor de tva in urma acestei achizitii? hilo hilo un srl infiintat in luna noiembrie 2010 ca fiind neplatitoare de tva a achizitionat dintr-un stat membru ue adica spania confectii in valoare de 14 300 ... (vezi toată discuția)