avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dreptul politiei?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dreptul politiei?

Buna ziua,am si eu o intrebare,sunt oprit de politie,ii prezint actele cerute,iar el spune sa i deschid portbagajul sa vada ce am in masina,daca eu nu vreau sa i deschid,ce poate sa faca?are un drept ceva sa mi controleze masina fara mandat de perchezitie?Multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:42, 15 Aprilie 2010
Formulati un memoriu pe adresa comandantului organului de politie din care face parte politistul si solicitati sa vi se raspunda daca la data si la ora la care ati fost oprit se desfasura o astfel de actiune.
Eventual ,puteti merge in audienta la acesta cu memoriul formulat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Controlul in masina de catre politie este legal? alexlex alexlex Buna ziua,este legal ca politia rutiera sau rurala sa te opreasca in trafic si sa iti ceara sa le areti ce ai in portbagaj sau in restul masinii?adesea sunt ... (vezi toată discuția)
Ti se poate perchezitiona masina(fara mandat) , daca este facuta o sesizare impotriva ta!!! aurel_m aurel_m Unui prieten i s-a \"scotocit\" prin masina, atat in portbagaj, cat si in restul masini de catre politie fara, mandat de perchezitie, doar in baza unei ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am cand sunt oprit de politia rutiera cand nu am incalcat nici o lege ? t_yahia t_yahia Ma intrebam ce as putea face daca ar fi sa ma opreasca [i]politia[/i] conducand, [b]fara sa fi incalcat vreo lege[/b]? #-o ([i]de exemplu un filtru de ... (vezi toată discuția)