avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... declaratia 200
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

declaratia 200

Buna seara,

Pentru veniturile obtinute ca agent asigurari ce rubrici trebuiesc complectate in dec 200?
In adeverinta de la firma de asig scrie: venit brut 100 si imp ret la sursa 10 lei.

bifez venituri comerciale (1A) si apoi?

multumesc!
Cel mai recent răspuns: bogeanua , utilizator 22:23, 23 Aprilie 2010
Completati la 1A si punctele 4.5 si 7 dupa care treceti la 1B si la pct 1 si 3 treceti 100 lei.Pe pag 4 semnati si treceti data.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere dosar ingrijire copil ciresica82 ciresica82 Buna ziua, pt veniturile suplimentare=asigaurari mi s-a completat un alt model de adev de venit( modelul standard al soc de asig) cu mentiunea ca adev ... (vezi toată discuția)
Declaratia 200 loredana.m loredana.m Data post: Vineri, 7 Mai 2010, 19:57 Subiect: declaratia 200 Buna seara, am un depozit pe care l-am inchiriat unei societati comerciale cu 1000lei. ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract agent de asigurari ContSters77243 ContSters77243 cand tb suspendat acest ctr de agent asig? inainte de intrarea in Cic sau odata cu prenatalul? daca inainte de cic exista un termen limita? in per celor 126 se ... (vezi toată discuția)