avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conflicte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conflicte de munca

care sunt numarul de salarii compensatorii in caz de concediere colectiva la 20 ani vechime si daca pot cere in instanta plata retroactiva pe 2 ani a sporului de viza cfp care nu mi s-a acordat chiar daca am avut decizie pentru ventru viza cfp(control financiar preventiv)
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:02, 14 Aprilie 2010
Cautati in CCM la nivel de unitate sau de ramura.
daca la unitate este semnat pe 2 salarii compensatorii mai pot face ceva daca in contractul national scrie minim 2 salarii
Nu, sunt respectate prevederile minime legale.
Se aplica varianta cea mai avantajoasa pentru salariat.
pai care este varianta cea mai avantajoasa pentru salariat?mi se par putin 2 salarii compensatorii dupa 20 de ani de munca,cu atat mai mult ca se stia de aceste concedieri colective deoarece dau oamenii afara din provincie si au angajat acum un an cam acelasi numar de personal la bucuresti pentru aceste posturi fara sa ni se ofere varianta unui transfer la Bucuresti

Alte discuții în legătură

Salarile compensatorii conform art.78 alin.1 grosselisabe_SB grosselisabe_SB am lucrat in perioada 01.09.2008-14.11.2009la unitatea de trasport local din sibiu.din cauza desfintarii troleibuzelor ne-a dat preavizul,dar in loc sa ne dea ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva elagrosu elagrosu In cazul concedierii colective se beneficiaza de un numar de salarii compensatorii , as vrea sa stiu daca la calcul este folosit salariul de incadrarae al ... (vezi toată discuția)
Notificare concediere colectiva la companie multinationala Anastasia Cristiana Anastasia Cristiana Avem Contract colectiv de munca aplicabil la nivelul Ramurii Comert pe/2010.In notificare specifica:\"Compensatii banesti conf...cele de mai sus\" 6 salarii de ... (vezi toată discuția)