avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... schimbare sediu PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

schimbare sediu PFA

Buna ziua! As dori sa aflu de ce acte este nevoie pentru o schimbare de sediu profesional Pfa din Bucuresti intr-o localitate din Ilfov.(stiu de Cererea tip de Rc, Declaratia pe proprie raspundere, copii de pe acte, Certif. de inregistrare in original)

De asemenea, e nevoie de vreo hotarare cu privire la inchiderea vechiului sediu?
Va rog sa-mi raspundeti cat de repede posibil..
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Birsanu Elena-Raluca , Practician in insolventa 14:27, 4 Mai 2010
Va trebuie un contract de inchiriere sau de comodat pentru noul sediu, pe care il depuneti la ORC in original, impreuna cu o copie certificata dupa contractul de vanzare-cumparare sau alt act care dovedeste proprietatea asupra imobilului unde va schimbati sediul.
In privinta vechiului sediu, in cazul in care contractul de inchiriere sau comodat nu a ajuns la termen si nu inceteaza de drept, trebuie sa-l reziliati.
Apoi, tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti la ORC cu actele , sa completati un formular si sa platiti o taxa. Vor opera cei de la ORC modificarile necesare in baza de date.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare sediu pfa voidro voidro Urmeaza sa opresc contractul de inchiriere al spatiului declarat sediul PFA. Nu voi inchiria alt sediu. Locuiesc intr-un imobil ce este in proprietatea ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat radu2004 radu2004 Am un contract de comodat pentru sediu social, proprietarul apartamentului a decedat in urma cu ceva timp, iar mostenitoarea acestuia este de accord ca ... (vezi toată discuția)
Dovada sediu pfa zallyna zallyna Pentru dovada sediu pfa mai este necesar certificatul si adeverinta de la finante, la fel ca la srl-uri? Sau este suficient un contract de comodat, sau ... (vezi toată discuția)