avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Renuntare sediu PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Renuntare sediu PFA

Urmeaza sa opresc contractul de inchiriere al spatiului declarat sediul PFA. Nu voi inchiria alt sediu. Locuiesc intr-un imobil ce este in proprietatea familiei, in acelasi sector cu sediul la care urmeaza sa renunt.

Presupun ca trebuie sa declar undeva schimbarea de adresa. Cum trebuie sa procedez? Este posibil sa declar ca nou sediu apartamentul unde locuiesc, chiar daca nu il "inchiriez", acesta fiind in proprietatea parintilor? Daca da, ce formalitati trebuie indeplinite? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Birsanu Elena-Raluca , Practician in insolventa 14:09, 4 Mai 2010
Pentru schimbarea sediului la PFA trebuie sa mergeti la ORC sa completati un formular si sa achitati o taxa.
Puteti sa va schimbati sediul in apartamentul unde locuiti: faceti un contract de comodat intre PFA si parintii dumneavoastra, ca proprietari. (comodatul este de fapt, o inchiriere cu titlu gratuit).
Mergeti la ORC cu acest contract de comodat, in original, si cu o copie dupa contractul de vanzare-cumparare a apartamentului si se va opera in baza de date schimbarea sediului.
Multumesc pentru promtitudinea si precizia raspunsului.
Cu placere. Ma bucur ca v-am fost de folos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament care este si sediu pfa norna norna Buna ziua, urmatoarea situatie, va rog o opinie: - am un apartament proprietate personala este sediul profesional al PFA-ului meu - pot ceda in calitate ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu pfa hadassa hadassa Buna ziua! As dori sa aflu de ce acte este nevoie pentru o schimbare de sediu profesional Pfa din Bucuresti intr-o localitate din Ilfov.(stiu de Cererea tip ... (vezi toată discuția)
Infintare srl-sediu social lida_ro lida_ro Buna seara. M-ar interesa la infintarea unui SRL, cum e mai bine sa procedez pentru sediul social,trebuie facut act de comodat?sau de inchiriere a unei camere ... (vezi toată discuția)