As dori sa stiu daca pentru luna martie ac.salariatii mai beneficiaza de decucerea personala la salariul de baza?Daca am in intretinere un minor si am un venit brut calculat pe martie de 2.612 nu beneficiez de deducere de baza sau suplimentara tinand cont ca aceste venituri sunt realizate din diferente pe aceasta luna?
Multumesc anticipat!
Deducerile se acorda pana la nivelul de 3.000 lei, in cote de aplicare.
Probabil ca ele au fost calculate dar fiind sume EXTREM de mici nici nu se baga de seama
ma deruteaza pentru ca am statele de plata in fata si aceste sume nu sunt trecute nici in statul de plata nici pe fluturasi!!!!!mai mult, toate sumele pentru ca s-au dat in doua transe sunt trecute de 2 ori pe aceeasi luna,deci practic dupa mine s-a retinut angajatilor de 2 ori CAS,somajul si toate celelalte retineri.Poate fi o greseala a celei de la personal dar am sesizat ca la suma amintita nu am beneficiat de acea reducere de 250 minim..........Multumesc inca o data!
Fluturasi salariu
mARA_Mara
Buna ziua!
As dori sa stiu daca exista vreo lege privind obligativitatea acordarii fluturasului de salariu, cu cate zile inainte de salariu trebuie acordat si ... (vezi toată discuția)