avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Deductibilitate cheltuieli PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Deductibilitate cheltuieli PFA

Buna ziua!
In activitatea de PFA folosesc un calculator si-o imprimanta care sunt bunuri proprietate personala(au fost achizitionate inainte de a-mi deschide PFA-ul). Ce fel de contract pot face pt a deduce cheltuielile cu acestea(reparatii,consumabile) pe PFA?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Muntean Alina Ioana , utilizator 12:10, 16 Aprilie 2010
incheiati un un contract de comodat
Va multumesc!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cheltuieli poate deduce pfa? bygserv bygserv Buna ziua. Revin din nou pe acest forum ( foarte folositor dealtfel ) cu inca o intrebare. Inafara de cheltuielile cu achizitia produselor care privesc ... (vezi toată discuția)
Utilizare pc si imprimanta personala pfa GeorgeCH GeorgeCH Daca in calitate de PFA folosesc calculatorul si imprimanta personala trebuie sa fac contract de comodat pentru ele, iar daca nu fac contract de comodat pot ... (vezi toată discuția)
Donatie (contract de imprumut)obiecte personale pentru un pfa moni16radu moni16radu Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o nelamurire si anume daca eu ca persoana fizica pot sa-mi donez mie ca PFA calculatorul, imprimanta si un program care ... (vezi toată discuția)