avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Made in ROMANIA
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Made in ROMANIA

O firma se afla in urmatoarea situatie:
- are la Baia Mare o fabrica unde vor produce ceva (nu se stie ce produse) in forma finita.
Iau materia prima din Italia si din Germania si apoi asambleaza totul si scot produsul final la Baia Mare.
Intrebarea lor este ce tara de origine vor scrie pe cutie/eticheta "Made in..."?
Ce prevede legislatia romaneasca in acest domeniu? In ce conditii se poate scrie pe un produs "Made in Romania"?
Dupa parerea mea MADE IN ROMANIA.:)
Intrebati si la OPC.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Etichete gablonturi alinasimona alinasimona Buna ziua , va rog sa ma lamuriti intr-o problema, cit de curind mi-am deschis un magazin , am fost sa iau marfa \"gablonturi \" , si pe eticheta nu scria ... (vezi toată discuția)
Produse fabricate in afara europei emine emine Buna ziua, Imi cer scuze daca nu am postat in aria corecta. As dori sa stiu daca pentru produsele fabricate in afara Europei ( dar cumparate din Europa) ... (vezi toată discuția)
Etichetarea "produs in romania" Alep Alep Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate mentiona pe eticheta \"Produs in Romania/Europa\" pentru produsele cosmetice fabricate in strainatate (Asia de ... (vezi toată discuția)