avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Etichetarea \"Produs in Romania\"
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Etichetarea "Produs in Romania"

Buna ziua,

As dori sa stiu daca se poate mentiona pe eticheta "Produs in Romania/Europa" pentru produsele cosmetice fabricate in strainatate (Asia de exemplu), avand toate documentele si certificarile de la producator, si importante in Romania pentru reambalare. Deci ambalajul care intra in direct contact cu produsul, dar si cel exterior si etichetarea sunt facute in Romania. In acest caz este posibil sa fie mentionat made in Romania sau made in Europe? Exista vreo lege in acest sens?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Traduceri etichete produse cosmetice fabiana25 fabiana25 In cazul in care doresc sa comercializez produse cosmetice (ma refer la produse pentru unghii cum ar fi geluri uv, accesorii, etc)cum trebuie sa procedez cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, premisa: imi inregistrez propria marca la osim si ... Tina Abagiu Tina Abagiu Buna ziua, Premisa: Imi inregistrez propria marca la OSIM si achizitionez coduri EAN GS1. Intrebare: In care dintre situatiile de mai jos pot sa folosesc ... (vezi toată discuția)
Traducerea continutului etichetelor de pe produse în limba româna frezii frezii Produsele din import trebuie sa aibe cand ajung pe raft obligatoriu traducerea in limba romana.Cel putin asa stiu eu.Ca multe nu indeplinesc asta,e alta ... (vezi toată discuția)