avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu odihna inainte de demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu odihna inainte de demisie

cu data de 15 mai intentionez sa imi dau demisia dar inainte imi iau concediu de odihna 10 zile.Eu as mai beneficia doar de 4 zile de concediu aferente perioadei lucrate din an,intrebarea este pentru cele 6 zile va trebui sa returnez banii doar daca iau prima de concediu sau trebuie sa returnez bani din salariu aferenti celor 6 zile pt care nu am acoperire?
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 15:52, 15 Aprilie 2010
Depinde ce este prevazut in CIM /CCM/ Regulamentul Intern
In mod normal, trebuie sa returnati banii pentru cele 6 zile de CO necuvenite.
Daca beneficiati si de o prima de vacanta, in functie de prevederile din CIM-ul dumneavoatra, se poate sa va ceara si acesti bani inapoi.
verificati contractul sau intrebati la resurse umane...
intradevar in cazul demisiei angajatoarul poate cere indemnizatia platita pantru zilele de C.O. necuvenite pe acest an inclusiv prima de vacanta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna si alte drepturi valy131960 valy131960 sint angajat in complexul energetic oltenia .iar in martie 2014 indeplinesc condiitile de pensionare .La ora actuala sint in concediu de odihna pe anul 2014 ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna alexxadavyd alexxadavyd ce se intampla cu concediul de odihna neefectuat in anul in care imi dau demisia? l-am pierdut? in perioada de preaviz, imi pot lua concediu de odihna in baza ... (vezi toată discuția)
Preaviz,concediere colectiva la cfr marfa dreptaciul dreptaciul Incepand cu data de 11 ian 2010 sunt in concediu de odihna pe anul in curs.Daca dupa aceasta ,si in timpul concediului meu de odihna , la societatea la care ... (vezi toată discuția)