avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL CIM CARE NU A FOST SEMNAT DE CATRE ANGAJAT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL CIM CARE NU A FOST SEMNAT DE CATRE ANGAJAT

l-am introdus in revisal cu o zi inainte, dar de la analize nu a mai venit sa-mi semneze CIM, ce ma fac? cum il anulez din revisal au trecut 3 zile.
va rog sa ma ajutati
multumesc
Cel mai recent răspuns: lorelayold76 , utilizator 15:17, 15 Aprilie 2010
aceeasi pb s-a disutat, intrati pe
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal ajutor ochio ochio la firma s-a facut angajari, si cum este normal , a introdus in revisal, dar surpriza a fost ca dupa analize nu s-a mai prezentat la firma pt. semnarea ... (vezi toată discuția)
Demisie cu acordul partilor nesemnata de angajat!!! denissecom denissecom Buna ziua, Lamuriti-ma si pe mine , poate am facut o eroare fara sa-mi dau seama! Am incheiat incetarea contractului de munca al unui sofer cu data de ... (vezi toată discuția)
Concedii danajuga64 danajuga64 as dori sa aflu daca concediile medicale diminueaza nr. zilelor de concediu de odihna? de asemenea concediile medicale se raporteaza ca suspendare a CIM in ... (vezi toată discuția)