Lucrez in domeniu IT software si sunt in preaviz. Problema mea e , datorita unor conflicte cu persoanele de pe aici, ca nu stiu ce ma obliga legea sa predau viitorilor colegi.
Ei vor sa le predau toate detaliile, insa eu nu prea vreau sa le zic decat care e proiectul la care lucrez si o documentatie minima.
Depinde la ce anume te-ai obligat prin contractul pe care l-ai semnat , pt ca legea e intr-o mare ceata in acest domeniu. Daca ai un contract fara prea multe detalii cu privire la obligatiile pe care le ai la momentul incetarii contractului, atunci le dai si tu tot atatea detalii.
Nu cred ca in contract sa fie specificat ce anume predau la incetarea activitatii, cel putin nu in forma dorita de ei acum.
Sa inteleg ca daca nu am in contractul de munca asa ceva, pot sa predau ce am chef ? :D B-)
Revin cu inca o intrebare: fiind in preaviz de 15 zile, angajatorul poate sa zica "de maine nu mai vii" ? Ma gandesc ca ii trebuie acordul meu, ca de asta se cheama "cu acordul partilor".. dar poate face figuri la salar, cred. Sau ma insel ?