avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... majorare capital acoperire pierdere din capital ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

majorare capital acoperire pierdere din capital majorat prin acelasi raport de expertiza?

se poate prin acelasi raport de expertiza sa se majoreze capitalul social cu aportul asociatilor (ct 4551) concomitent cu acoperirea pierderii din anii precenti prin diminuarea capitalului social
Cel mai recent răspuns: contexaudit2 , utilizator 16:39, 15 Aprilie 2010
Nu, dupa parerea mea, dar daca ma insel sa ma corecteze cineva.
va multumesc, dar exista o solutie pentru acoperirea pierderii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stingere pierdere loredana.m loredana.m Buna, imi poate spune cineva in cazul in care firma a inregistrat pierdere in anii precedenti, daca pot stinge aceasta pierdere din aportul administratorului? ... (vezi toată discuția)
Aport capital social mikitud mikitud am o societate srl (cu doi asociati) soldul raportului de gestiune a scazut foarte mult cum pot creste soldul lui 371? prin aport la capitalul social si ... (vezi toată discuția)
Constituire rezerve liliigretz liliigretz Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti, se pot constitui \\"alte rezerve\\" 1068 din \\"asociati-conturi curente\\" 4551 printr-o hotarare AGA ? Daca raspunsul e DA, ... (vezi toată discuția)