avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Comercializare produse din hartie si carton PFA - cod ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Comercializare produse din hartie si carton PFA - cod CAEN potrivit?

Buna ziua,

Ma puteti lamuri, va rog, cu privire la codul CAEN potrivit activitatii de comercializare a produselor din hartie si carton pentru PFA? Mentionez ca vanzarile se vor face pe baza de contract, prin facturi fiscale si (cred eu) ar trebui ca activitatea sa se incadreze la comertul cu ridicata. Cu toate acestea, nu reusesc sa gasesc codul CAEN potrivit acestei activitati. La sectiunea G - 46, nu gasesc nimic care sa precizeze concret aceasta activitate, in schimb la seciunea C - 17 scrie clar Fabricarea hartiei si a produselor din hartie. Totusi, nu l-as putea alege pe acesta din urma intrucat activitatea mea ar fi doar de comercializare, nu si de fabricare, de unde si dilema mea.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 21:27, 20 Aprilie 2010
Cod CAEN 4762-Comert cu amanuntul al ziarelor si articolelor de papetarie, in magazine specializate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen obiect de activitate strelitia strelitia Pentru un magazin de birotica si papetarie precum si servicii de printare, laminare, legatorie, indosariere etc. Ce cod CAEN pot trece ca obiect de activitate? (vezi toată discuția)
Caen distributie / vanzare carti vassil67 vassil67 nu stiu sigur daca aici va trebui sa intreb dar totusi incerc .Stiti cum se spune incercarea moarte nare.. As dori sa devin persoana fizica autorizata pentru ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare stampile anamariamoiseb anamariamoiseb Ce cod caen cuprinde vanzarea de stampile? Intra in codul 4762 \\" Comertul cu amanuntul al ziarelor si articolelor de papetarie in magazinele specializate\\"? (vezi toată discuția)