avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general fond garantare salarii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

fond garantare salarii

Intrebare de 100 puncte: la ce beneficiar se plateste fondul garantare salarii (fisc sau somaj) si in ce declaratie se mai inscrie (in afara de declaratia 100)?
Atentie declaratia 100, cu toate contributiile si impozitul pe salarii,din ianuarie 2007, se depune si trimestrial, pt microintreprinderii, conform legii 346.
Cel mai recent răspuns: loredanaradu , utilizator 22:52, 23 Februarie 2007
In vederea constituirii resurselor financiare ale Fondului, angajatorii au obligatia de a plati lunar o contributie la Fondul de garantare, in cota de 0,25%, aplicata asupra fondului total de salarii brute lunare realizate de salariati.
Cota contributiei datorate la bugetul asigurarilor pentru somaj de angajatorii care platesc contributia la Fond, se va diminua cu 0,25 puncte procentuale. Angajatorii au obligatia de a declara lunar contributia la Fondul de garantare la organul fiscal competent, pana la data de 25 a lunii urmatoare celei pentru care se datoreaza drepturile salariale, termenul de declarare fiind si termen de plata.

Nu prea m-am lamurit. S-a schimbat programul pt declaratia 100? In cazul asta ar trebui sa existe in lista de contributii.
Nu prea m-am lamurit. S-a schimbat programul pt declaratia 100? In cazul asta ar trebui sa existe in lista de contributii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fondul de garantare al salariilor ela david ela david Incepand cu 2007 s-a introdus acest fond de garantare al salariilor, de 0.25% din totalul salariilor brute .Unele societati trebuie sa-l plateasca, alte ... (vezi toată discuția)
Angajarea unui pensionar Dana Salomia Dana Salomia Am si eu nevoie de ajutor. Am o angajata care este pensionara pe caz de boala, gradul III de invaliditate. Este angajata cu 4 ore / zi. Vreau sa stiu daca ii ... (vezi toată discuția)
Contributii angajator si contributii angajat comy99 comy99 Va rog sa-mi spuneti si mie care sunt contributiile angajatorului si a salariatului incepand cu ianuarie 2007. Difera fata de anul 2006 ? (vezi toată discuția)