Ar trebui acordat daca este justificat prin aport direct in programe sau lucrari stiintifice menite sa dezvolte sistemul educational, in completare salarizarii conforme cu importanta si responsabilitatile postului ocupat.
Ati vazut dvs. in legea 330/2009 mentionat sporul de 15% pentru obtinerea titlului de doctor in stiinte?? Ca eu nu l-am mai vazut...:( si cum legea 330 spune ca este singurul act normativ care stabileste drepturile salariale pentru personalul bugetar, inclusiv invatamant)... Daca se acorda, care este baza legala in vigoare?:O
NU...in anul 2010 nu se mai acorda sporul de 15% pentru cei ce obtin titlul de doctor in anul 2010 ;sporul de doctor este abrogat prin Ordonanta 1/2010 art.14 lit.m
:P:((
Spor doctorat
misu_gabitza
Am obtinut titlul stiintific de Doctor in Informatica in 2010 si as dori sa stiu daca pot beneficia de sporul de 15% care se acorda celor din invatamantul ... (vezi toată discuția)
Spor doctorat
Ioana075
Buna ziua!
Am obtinut titlul stiintific de doctor, domeniul chimie in baza Odinului Ministrului Educatiei, Cercetarii si Tineretului nr 3030 din 13.01.2009. ... (vezi toată discuția)