avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contabilitate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contabilitate

Un SRL are un salariat cu cumul de functii care este in concediul fara salariu 3 luni. Se mai depune declaratia la somaj si la casa de sanatate? Mentionez ca societatea nu mai are alt salariat.
Cel mai recent răspuns: felicia ratiu , utilizator 18:57, 18 Aprilie 2010
Buna ziua,

acel salariat nu si-a incetat raportul de munca, asadar, chiar daca este in concediu fara plata, el apare pe statul de plata, cu 0 ce-i drept. Cu toate acestea, se depun in continuare toate declaratiile, care vor sta dovada ca a fost si este asigurat si ca, inca mai este angajat al societatii.
Buna,

Va rog...
Daca angajatul va fi 3 luni in concediu fara salar se depune la ITM decizie de suspendare a contractului de munca pe aceasta perioada?

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pana la 2 ani - suspendare alinutza32 alinutza32 Am urmatorul caz: in 2005 salariata a avut si concediu de maternitate si a intrat in concediu de crestere copil pana la 2 ani. E bine pana aici. In 2006 este ... (vezi toată discuția)
Declaratii salarii simona_iunie simona_iunie Va rog sa-mi spuneti daca o persoana care intra in concediu ingrijire copil pana la 2 ani mai apare pe declaratiile de somaj, pensii si sanatate (cu suma 0) ... (vezi toată discuția)
Somajul tehnic sadaka sadaka Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca in somaj tehnic se mai platesc la stat contributiile si ce are de pierdut un angajat in aceasta situatie. ... (vezi toată discuția)