avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Retragere bursa sociala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Retragere bursa sociala

Buna ziua,

O doamna are 3 copii minori, unul de 10 ani, 12 ani si 13 ani.
Copiii au primit bursa sociala. Din cauza faptului ca baiatul cel mare este repetent, domnul director al scolii i-a spus mamei ca va retrage si celorlalti doi copii bursa.
Este normal sa se intample asa? Care este baza legala?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 13:10, 16 Aprilie 2010
Nu este legal dar se practica ca in telefonia mobila, ai mai multe abonamente si nu ai platit un abonament ti le suspenda si pe cele platite la timp.
Domnul director va trebui sa justifice legal si in scris (nu verbal) retragerea celorlalte doua burse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii se poate retrage o bursa sociala ? iancau_Anamaria iancau_Anamaria Buna ziua, O doamna are 3 copii minori, unul de 10 ani, 12 ani si 13 ani. Copiii au primit bursa sociala. Dar din cauza faptului ca baiatul cel mare este ... (vezi toată discuția)
Comportament profesor FlorryS FlorryS Buna seara, Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: copilul meu este in clasa a doua si incepand cu acest an scolar are o noua invatatoare. De atunci au ... (vezi toată discuția)
Bursa sociala situatie ..... victorp victorp Situatia economica a familiei ma indreptateste si imi permite sa solicit bursa sociala . Intrebarile mele sunt : - am doi copii la doua scoli diferite ... (vezi toată discuția)