avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... In ce conditii se poate retrage o bursa sociala ?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

In ce conditii se poate retrage o bursa sociala ?

Buna ziua,

O doamna are 3 copii minori, unul de 10 ani, 12 ani si 13 ani.
Copiii au primit bursa sociala. Dar din cauza faptului ca baiatul cel mare este repetent, directorul scolii i-a spus mamei ca le-a retras si celorlalti doi copii bursa sociala.
Este normal sa se intample asa? Se poate verifica in vreo lege daca este legal ceea ce a facut directorul scolii, daca da as dorii sa imi spuneti care este baza legala.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Retragere bursa sociala larissalore larissalore Buna ziua, O doamna are 3 copii minori, unul de 10 ani, 12 ani si 13 ani. Copiii au primit bursa sociala. Din cauza faptului ca baiatul cel mare este ... (vezi toată discuția)
Regulament scolar, incidente in scoala adinagea adinagea Buna ziua, Va rog ajutati-ma in urmatoarea problema: Am un nepotel de 12 ani care a luat apararea unei colege de scoala, incercand sa faca singur ... (vezi toată discuția)
Ducerea copiilor de catre mama lor la avocata ei si interogarea lor de catre mediatorul care lucreaza in birou cu avocata ei marius_cretoiu marius_cretoiu In 11.11.2014 am intentat prces de divort sotiei. Sambata, 18.04.2015, ora 08:30 AM vecinul nostru suna la usa noastra si incepe sa se rasteasca la mine ca nu ... (vezi toată discuția)