avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pentru decontarea transportului cadrelor didactice cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pentru decontarea transportului cadrelor didactice cu autoturismul personal din localitatea de resedinta la locul de munca in cazul in care nu exista mijloc de transport in comun, se deconteaza drumul cel mai scurt? Eu nu gasesc lucrul acesta in lege?

Pentru decontarea transportului cadrelor didactice cu autoturismul personal din localitatea de resedinta la locul de munca in cazul in care nu exista mijloc de transport in comun, se deconteaza drumul cel mai scurt? Eu nu gasesc lucrul acesta in lege, iar conducerea scolii vrea sa-mi deconteze drumul cel mai scurt dintre cele doua localitati desi este impracticabil, drum de tara cu gropi imense, pe acel drum circula foarte multe masini mari care transporta piatra. Eu fac naveta cu masina pe sosea, drumul fiind mai lung, iar conducerea scolii nu vrea sa-mi deconteze transportul pe ruta parcursa de mine deoarece sunt mai multi kilometri.Au o baza legala pentru asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:50, 17 Aprilie 2010
Da, au o baza legala .... art.104 din Legea nr.128/1997 ...vi se va deconta contravaloarea a 7,5 l benzina Premium la 100 km parcursi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invatamint lucian j. lucian j. care este modul de decont al cadrelor didactice pt naveta? (vezi toată discuția)
Nelamurire privind un conflict de munca pacurariu maria pacurariu maria Buna, Am si eu o rugaminte.........Sunt in litigiu cu angajatorul pentru desfacerea contractului de munca.Am deschis actiune in instanta iar pe 15 dec.avem ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta misu1972 misu1972 Buna ziua, Revin cu acest subiect deoarece naveta mi-a fost decontata partial si dupa ce am trimis prin avocat o notificare C.A si directorului,acestia au ... (vezi toată discuția)