Pentru decontarea transportului cadrelor didactice cu autoturismul personal din localitatea de resedinta la locul de munca in cazul in care nu exista mijloc de transport in comun, se deconteaza drumul cel mai scurt? Eu nu gasesc lucrul acesta in lege?
Pentru decontarea transportului cadrelor didactice cu autoturismul personal din localitatea de resedinta la locul de munca in cazul in care nu exista mijloc de transport in comun, se deconteaza drumul cel mai scurt? Eu nu gasesc lucrul acesta in lege, iar conducerea scolii vrea sa-mi deconteze drumul cel mai scurt dintre cele doua localitati desi este impracticabil, drum de tara cu gropi imense, pe acel drum circula foarte multe masini mari care transporta piatra. Eu fac naveta cu masina pe sosea, drumul fiind mai lung, iar conducerea scolii nu vrea sa-mi deconteze transportul pe ruta parcursa de mine deoarece sunt mai multi kilometri.Au o baza legala pentru asa ceva?
Decontare naveta
misu1972
Buna ziua,
Revin cu acest subiect deoarece naveta mi-a fost decontata partial si dupa ce am trimis prin avocat o notificare C.A si directorului,acestia au ... (vezi toată discuția)